stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Madi92
    Nem is az, hogy gyors reagálás valamire. Harc közben mondjuk pont nem szoktam észrevenni, hogy lassú. :D
    Hanem, hogy mész mész 60fps, aztán ránézel valami dzsindzsásra és 40 fps. Olyankor nagyon le tud lassulni.
    Dehát ez van. Én most visszább vettem a grafikából. Észre nem veszem, max a tudat, hogy mennyit költöttem a gépre és medium beállításokon fut számomra élvezhetően, egy régi, ámbár modolt játék.

Amúgy nem csak ezzel a játékkal van bajom...:D Itt van a Shadow of Mordor, nem olyan hűdeszép, még sincs meg a 60fix, ott is zavar.
    Pozitív példa a Witcher 2, tudom, hogy ez nem mai gyerek, de szerintem nagyon szép a képi megjelenése, tán szebb is mint a fent említett SoM-é és mégis fut 60fps-el. (Mondjuk ott is volt egy-két helyen 40 fps, de nem volt jellemző azért).
    Skyrimra sok mod felpakolás után, produkált 40 fpseket, azzal sem tudtam úgy játszani..:D Kuka az a pár nap amit a modokkal töltöttem.
    Lehet velem van a baj, szeretnék megint úgy játszani, hogy ne tudjak semmit az fps értékekről.