stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Buscemi
    Sziasztok!

Két gondom is van, az elsőt már beírtam egyszer de nem tudta senki. Ez az:

Már végig toltam a lost alphat de visszamentem mindenhová az estleges kihagyott dolgokat megcsinálni. Olyan problémám van, hogy Chernobylban felvettem egy küldetést ahol valamilyen zárt ajtót kell kinyitni az x10 laborban. A labort már megcsináltam előzőleg és most , hogy visszamegyek akkor belépéskor kiírja, hogy "protection shutdown " , elkezd visszaszámolni és azonnal meghalok. Mi lehet ez és mit tehetek ellene?

A másik valami bug lehet , nem tudom. A halott város pályára mentem vissza és az egyik , sok oszlopos bejáratú épületben van sok katona, ott ahol kazamaták vannak alul de ezt a küldetést már rég letudtam. Szóval itt valahol van egy irányító és kinyír de nem látom sehol. Elvileg bug vagy láthatatlan lehet mert már ha kimegyek akkor is megöl akárhova megyek. Valaki tud erre megoldást?

Előre is nagyon köszi!!!