A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
basho #1795 A Clear Sky fölment, de nem indul. Közli, hog rendszergazdai jogosultság szükséges az első elindításhoz. Hát én még ekkora baromságot nem ovastam! Én vagyok a rendszergazda. Én vagyok a tulajdonos. De ez a windows8 mindent összezaavar, mindent le akar blokkolni, mindenben férget és vírust lát. De elennyira, hogy a weboldalak és linkek megnyitása között leglább félórát!! (Komoly, ez nem vicc!!!) gondolkodik. A windows8-as... Egy négymagos processzorral és másfél terra tárhellyel... Rosszabb mint a 486-os! Aki dolgozott és játszott már 486-ossal, az tudja, miről beszélek... Hol lehetne beállítani egy játék esetében, hogy én vagyok a rendszergazcda? Mert a jobb egérgomb és a rendszergazdként való futtatás - nem segít a problémán. A STALKER SHOC -al újra próbálkozom. Az a baj, hogy csak torrent file-ból tudok telepíteni, mert az eredeti lemez, hála a kidó éles eszének, erősen be van ékelve a dobozába, és amikor ki akartam venni, egyszerűen - meghasadt a lemez. KONYEC. Szóval - windows8 és tört file. Mintha nem kedvelnék egymást...