stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • xxxgamer4ever
    Szerintem ha a bugok ellenére is játszottad a játékot akkor szeretheted annyira hogy kijátszd újból. Én legalábbis így vagyok vele. Az hogy ezt minden stalkernél el kell játszani, arról meg a motor tehet nem a készítők, legalábbis nem a lost alpha készítői.
    (ahhoz képest hogy hány helyen jelentettetek fagyást, én még kijelenthetem hogy nagyon megúsztam, csak a legutolsó laborban fagyott le majdnem elviselhetetlenül sokszor a játék, egyébként elvoltam és nem kellett trükköznöm sem hogy a lábamat nézem vagy ilyesmi, beragadt ajtó is kevés volt és újratöltéssel azok is nyithatóak voltak)

Egyébként nem léptem be egyik frakcióba sem, így tudom hogy lemaradhattam pár küldetésről, úgyhogy már csak ezért is érdemesnek találtam új játékot kezdeni. Plusz most már mindent tudok, hogy hol kell keresni, így nem fog gondot okozni, hogy magasabb nehézségi szint mellett is gyorsabb végigjátszást produkáljak! :))