stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • speki1982
    Ideírom, amit a másik fórumban meséltem el a többieknek, hátha használ valamit valakinek valamikor:

"Éppen gyilkológépet játszottam a freeplayben, amikor eszembe jutott a beragadt Lukash-os küldi (amikor meg kell szerezni neki egy kütyüt, de nem tudod a párbeszéd hiánya miatt leadni a küldetést) Már emeltem a puskám a szabadságos vezérre - gondoltam, hátha lesz valamelyik hamarosan halott kollégájánál valamilyen különleges artifact - amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve lecseréltem a rajtam military suit-ot a tatyóban lévő freedomos suit egyikére.
    Bakker
    Engedte leadni a beragadt küldetést :))
    Task complete:)
    Nem tudom, hogyan történt, de talán másnak is működhet (a beragadt küldetést nem kezdtem újra, benn hagytam a pda-ban, úgy voltam vele, elfér az ott)
    Sokat nem számít persze, de erre is volt megoldás. :DD :DD :DD :DD Stalker forevör!"