stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa
    Azt, hogy nincsenek beragadó scriptek, nem jelenteném ki, mert pl Petrenko majd mindenkinél beragad, hol az egyik ajtóba, hol eltűnik, hol csak szimplán nem hajlandó szóbaállni veled, amikor megkérnek, hogy szedd a lábad, mert a mercek épp le akarják gyalulni pár helikofferrel a Bárt és kéne valaki, aki megoldja a gondjaikat. Nem végzetes, csak sok türelem és gyakori mentés kell az ilyenek javításához.
    Nekem jóval ez után akadt el az egész, a Csernobil pályán, a Bár már áttelepült, és hozzájuk kellett visszamennem, de nem sikerült. Mindig ctd-zet, amikor egy bizonyos távon belül értem az új Bárhoz. Mindegy honnan...

Alapszabály: mielőtt átmész egy másik területre ments. Még előtte! Ha az adott területen valami beragad, nem úgy következik, ahogy kéne, akkor ezt a mentést töltsd vissza.
    Mondjuk nekem ez sem oldotta meg a fenti problémát, így félretettem a programot, míg ki nem jön a 2 patch. Addig meg nekiálltam lefordítani egy CoP modot oroszról magyarra...