A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa Jr #1580 Simán oda lehet sétálni mitől lenne megközelíthetetlen. Ne nézegesd a térképet (amúgy sem jó helyet mutat), ne nézelődj, ne kóvályogj, csak menj egyenesen ki a telepről és indulj el keleti/észak-keleti irányba (ne a generátorok felé amik délre vannak) és végül el fogsz érkezni egy dombra amin ott áll Ghost. Én ezt többször is így tettem és gond nélkül odajutottam mindig.
Attól, hogy állítgatod a lighting-ot még nem lesz jobb a helyzet. Ha eddig hat alkalommal nem írtam le én is és más is a megoldást akkor egyszer sem. Csak a talajt figyeld csak azt lásd, fel se nézz és ne is láss semmit a környezetedből fordítsa a karaktered a fejét a föld felé. Ha megtámadnak akkor se nézz fel és ne is harcolj, majd Ghost lelövi a támadót csak állj be mögé. A tekinteteddel csak a talajt lásd és úgy fagyás nélkül simán ki lehet sétálni a problémás zónából ahol a baj forrását a speciális effektek okozzák (egészen pontosan a teleportálós effektek amik a szellemeket és a kimérákat bedobják), amik minden lighting setting-ben megvannak, csupán static esetében kevésbé problémásak.
xxxgamer4ever:
Hagyd a fenébe a freeplay-t, mert egyelőre üres, felesleges vele foglalkozni. Majd a patch után több tartalom lesz hozzá. Addig csak arra szolgál hogy ha a játék során nem voltál valamelyik térképen akkor most odamenj.