A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa Jr #1540 Ne strapáld magad vele. Elképzelhető, hogy beragadt a feladat, így reload pálya előttről (nem autosave, hanem előző pálya végén készített manual save használata javasolt) és újrajátszás. Ugyanebbe a problémába belefuthatsz a katonáktól kapott feladatnál, vagy a Duty-tól kapottnál (ott a BTR kilövéséhez csak mellé kell rakni a transceiver-t aztán jönnek a kopterek és lelövik). Attól függ ki adja a feladatot a főbejárathoz vezető terület elején még a híd előtt, hogy éppen kivel vagy puszipajtás vagy kihez álltál be.
Amúgy kijelzés nélkül is mászkálnak ám Monolith katonák, például a külső dupla medence körüli úton, a kerítés mellett kinn és benn egyaránt. Azokat nekem csak akkor jelezte ki a program, mikor odamentem hozzájuk és beléjük lőttem. Ráadásul ezek császkálnak, olykor tetőre is felmásznak szóval nem egyszerű meglelni őket. Ámbátor a főbejáratnál lévők nem szoktak elmászkálni onnan, max a hídig slattyognak el a kerítés mentén vagy épp a pálya szélén a kis ágyásokban sunyítanak.