stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • xxxgamer4ever
    Megint megérkeztem! :)
    No most. Ott vagyok hogy x10 kódjait kell megszereznem valami szörnyszülöttől. Elküld egy helyre, de a monolitosok is akarnak közben tőlem valamit. Ha a küldetésüket megcsinálom akkor lesz valami extra jutalomban részem, vagy inkább kerüljem meg őket és úgy menjek el annak a torzszülöttnek a rejtekhelyére?

Valamint lenne egy másik kérdésem is. Megvettem a mergert vagy mit, de csak 1 féle relikviát tudnék vele előállítani, honnan szerezhetnék további "recepteket"? (nem tudom már hogy is hívják a játékban ezeket) Valamint hogy ezekbe mit kell összegyűjteni? Mert én még azt az egyet sem tudtam egyszer sem előállítani mert 1 komponense sincs meg... Már létező relikviák kombinálásával tudnék előállítani egy újabb erősebbet? Miért nem találok egy komponenst sem hozzá?