A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
basho #1455 Nos, erősen olybá tűnik, a gépem operációs rendszerére is ráfér már egy kis operáció... Beszéltem egy rendszergazda barátommal, aki nem tartja ugyan egészséges megoldásnak a Windows újrahúzását,de jobb híján ez is megteszi. Még esetleg egy karbantartó futtatás lehetséges a Windows telepítőlemezről, de már úgy vagyok vele, hogy fél munkát nem szeretnék végezni. Egy rendesen föltelepített, hibamentes Stalker játékot szeretnék futtatni végre.
Ami a nagy súlyt illeti - bevallom túlzás.
Inkább próbának szántam, hogy a Lost Alphában lehetséges-e?
Nem is szándékoztam megtartani a játékot abban az állapotában, ahogyan föltelepítettem, mert nagyon nem szórakoztató, ha öt percenkét, bug miatt, megadja magát a játék... A rendszer újrahúzása, és a játék újratelepítése után persze belekontárkodok megint a súlyhatár beállításokba, de nem kell nekem nyolcezer kiló cipelt súly. Pár száz kiló is megteszi bőven, és ezzel még a játék lényegét sem fogom agyonütni. Egyébként jobban szeretek gyűjtögetni, kutatni és kereskedni, mint harcolni és lövöldözni, de ha nem hagynak kiteljesedni ebbéli tevékenységemben (márpedig bizony soha sem hagynak...), akkor bizony Kalasnyikovot rántok én is. És nem panírban, serpenyőben...