A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
basho #1451 Bajban vagyok az 1.3001-es javítás telepítésével. Egyszerűen nem telepedik. Mintegy harminc-harmincöt fájl kihagyást kellett eszközölnöm, mire "föltelepedett" a javítás. Aztán megláttam, hogy mégsem... Kínomban már arra gondolok, hogy magam fogom megkeresni majd letölteni a netről a kihagyott fájlokat és föltelepíteni egyenként, de ezt nagyon fából vaskarika megoldásnak látom,és úgy vélem,a külön föltelepített kis fájloknak semmi köze sem lesz a nem létező és nem futó 1.3001-es javításhoz. Attól tartok, hogy az egészet előröl kell kezdenem... Merthogy nem a Torrent-linkről töltöttem le a játékot, hanem a Part1 ... - Part4 linkekről. Mit gondoltok, ez a hiba forrása? Mindenesetre tanultam egy-két dolgot Tőletek. Nem félek a játék újratelepítsétől. A Torrent linkről, biztos ami biztos alapon, letöltöttem még egyszer. Onnan már csak ki kell csomagolnom.
Ám az olvass el jegyzettömbben ott is az alábbiak állnak:
"S.T.A.L.K.E.R. - LOST ALPHA
---------------------------
version: 1.3000
---------------------------
Download all 4 parts, then
use winrar or winzip to
unpack them to a dir. Then
run setup.exe and follow
the instructions!
64 bit operating system is
highly recommended on dx10