A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
basho #1439 Köszönöm! Bevallom, nem nagyon figyeltem, hová csomagolja ki. Találtam letölthető 1.3001-es patc-et, és megkezdtem a kicsomagolását. Gondolom, a gamedata mappába kellene, mert a telepítés helyét kéri tőlem. Remélem, nem tévedek... (akkorát).
A másik gondom: amikor elkezdtem kicsomagolni az 1.3001-es javítást, rengeteg kihagyást kellett nyomnom, hogy tovább menjen a telepítő. Na de amikor az XR_DA.exe fájlt is kihagynom kellett, menten összecsomósodott a szemöldököm, és olyat találtam mondani, hogy a monitorom is belevörösödött. És nagyon tartok attól, hogyha a rendes helyére (gamedata mappa??)csomagolom ki a javítást, akkor ugyanez lesz a problémám...
Viszont észrevettem, hogyha nem engedek a negyvennyolcból, és újra meg újra megnyomom az "újra"-gombot, továbbhalad a telepítés folyamata.
Gyorsan abba is hagytam a javítás telepítését, és visszakoztam...
Ezek szerint az "újra" gomb nyomogatásával halad a telepítés, még ha csigatempóban is...
Remélem jól írtam meg a telepítés helyét.
"Help Me, Stalker, Help Me!!"