A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
basho #1421 Hálásan Köszönöm! Ez valóban megoldotta a problémáét. A neten megtudtam, hogy három fájlt is le kell még törölni a STALKER Lost Alpha bins könyvtárából:
msvcp120.dll,
msvcp120d.dll-t és a
msvcr120.dll
Fájlokat a sikeres futtatás érdekében.
Ez nekem új volt, erről nem is tudtam.
Töröltem őket,de akkor meg azért ORDÍTOTT a játék, hogy neki menyire hiányzik ez meg az... vagyis éppen azok a fájlok, amelyeket le kellett operálnom a játékról...
Na de Vcredist_86.exe program feltelepítése megoldotta a gondot.
A játék elindult. Végre siker, három nap kínjai után!
Az első benyomásaim a Clear Skyra hajaznak.
A grafikát még nem láttam, mivel éppen most tért magához a karakterem egy pincében...
Azt már tudom, hogy Szidorovicshoz kell mennem.
Most még nem zavar az angol nyelvezet, de gondban leszek, ha nem jön ki a magyarítás, vagy a magyar feliratozás hamarosan...
Persze futni-menekülni-osonni-lopni és lövöldözni angolul is lehet...
És meglepődve láttam, hogy új területek is vannak a játékban.
A térkép nagyon tetszik. Élethűnek látom.
Az intro szerintem gyerekes, de kicsire nem adok, nagyra meg nem nézek. Pontosan tudom, milyen jó játék a STALKER.
Márcsak a bugoktól félek - de azoktól nagyon!!
A feltelepített verzió,a pach-elés után: 1.3000
Vajon ennyinek kell lennie?
Vagy kell még, esetleg lehet hozzá telepíteni valamiféle javítást?
Mellesleg jó lenne 7-9 tonna áruval szaladgálni a banditák elől és az anomáliák között, de nem merem még megkínálni a weight-moddal, hátha beüt a mennykő, és leshetem, hogy valami nem szuperál...
Még egyszer Nagyon Köszönöm a hasznos tanácsot, és mindenki másnak is Köszönet mindenért, aki segített nekem!!
Legközelebb már más dolgok miatt fogok is nyavalyogni - ebben egészen biztos vagyok! Nincsen igazi S.T.A.L.K.E.R. - játék bugok, agyrémek és idegbetegség nélkül. Én már csak tudom...