S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a manus akitõl megtudod merre keresd Strelok lerakatát (õ küld le a föld alá ha így jobban tetszik, az õ csapata harcol a katonákkal és õt kell kimenekíteni mikor elkenik a szájukat Agroprom-ban).
tom2004:
Futtasd rendszergazdaként a játékot és azáltal elkerülhetsz pár galibát. Ha nem tudsz angolul (vagy nem elég jól) ne aggódj, eleget játszva és szótárazva majd idõvel megtanulod. 😉
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
És nem igazán tudok angolul, nem tudom mit kéne beállítani, nem is nagyon állítgattam. az patch 1.30013 fenn van.
Ha ez nem akar sikerülni, akkor töltsd vissza a játékot az autosave-et mikor beléptél a területre és játszd újra a csatát és amint szól hogy védjétek meg akkor azonnal tipli hozzá és miután befejezte a szövegelést kísérd ki a veszélyzónából.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
tom2004:
Milyen rendszeren futtatod a játékot (Xp-vel nem a legjobb a mûködése)? Milyen fõ könyvtárba tetted (a program files-ba nem javasolják telepíteni akkor sem ha az UAC agyon van csapva)? Kompatibilis módban, netán rendszergazdaként futtatod (elõbbi szintén galibákat generál, a második viszont hasznos)? Patch fenn van rajta? Megfelel a választott opcióidnak a konfigurációd? Kismillió és egy oka lehet annak, amiért kidob és ha valami konkrét oka van akkor arról hibaüzenetet is kapsz (mindig nézd meg mi a baja).
Minden fedett helyiség menedéket jelent kitöréskor (buszmegálló, meg a híd alatt talán nem). Ezeket a pontokat azt hiszem fehér háromszöggel jelöli amikor számol vissza az óra. Meg vannak radioaktív szimbólumok is, azok nem tudom ilyenkor pontosan mit takarnak. Egyébként ha nem vagy túlterhelve, szinte mindig van valami hely ahova be tudsz futni a kitörés elõl.
Tehetek valamit?
Hogyan jelzi kitörésnél hol találok menedéket?
hanganyag tartalmazza amit meghallgathatsz mikor felveszed de leírva nem lesz sehová, szósval a magyarítást sok eseten a hajadra kenheted majd, a lényeg nem lesz leírva csak szóban közölve
Ebben mennyire vagy biztos? <#papakacsint>#papakacsint>
http://www19.zippyshare.com/v/74327723/file.html
De mindaddig semmit nem ér, míg nem veszel hozzá recepteket és nem rendelkezel az abban leírt artifact-okkal. Ja és ez a cucc nehéz, szóval csak akkor vedd meg ha van egy biztos helyed ahol tárolod mert ahhoz nehéz hogy hurcold magaddal.
Yantar-ban meg érdemes bekukkantani a Dead City felé vezetõ út mellett lévõ besüllyesztett bunkerbe. Ugyan totálisan tele van anomáliákkal, érdemes végigjárni mert van benn egy igen jó military armor (SKAT 9 vagy SKAT 9M már nem emlékszem).
Azért körbenézek minden helyiségben, hátha van több papírdoboz is a környéken.
Köszi a jelzést!
Engem nem támadtak meg a patch-elt játékban (a patch nélküliben igen, de az az én saram volt mert én lõttem elõbb, esélyt sem adtam nekik). Mikor átértem a fegyverem el volt téve, nem futkostam, csak az úton közeledtem.
A manus meg annak a 3 fickónak az egyike aki közvetlenül ott van a sorompó mellett amikor belépsz. Ugyanúgy viselkednek egyébként mint a katonák. Amíg az úton haladsz, nincs nálad elõvéve fegyver és nem futsz, addig nem lõnek.
N00bito:
Azon támadás alatt (mikor a zsoldosok ütik már amúgy sem lenne már ott a manus, hiába oda mutat a jelzés. A támadás alatt csak a másik colonel van a területen meg egy embere és ennyi. Ha elrendezted a helyzetet akkor megmondják hová menj és ott az új helyen majd megtalálod Voronin-t.
ataaa:
Tudsz a tudósoktól venni artifact recepteket. Na ezzel a ládával tudod elkészíteni a receptúrák alapján a komolyabb, összetettebb artifact-okat (például devil's gut ami 150% extra HP-t ad és gyorsítja a regenerációt is ezzel együtt, vagy az Ivory ami +100-ot ad a HP-ra bár kicsit hamarabb megéhezel majd tõle, de van ami kimagasló védelmet ad 1-2 támadásfajta ellen).
Mi volt ez és mire szolgál? Ezzel az övödön tú is tudsz artifecteket aktiválni ha nálad vannak?
A Yantar-ban lévõ manust jó lesz megjegyezni, mert ha csak be nem állsz a Freedom mellé lótifutinak (a freedom amúgy az outskirts-ben dekkol, a térkép közepén lévõ nagy gyártelepen), akkor nem lesz a játék további részében másik szerelõ (az ezredessel nem fogsz már találkozni, a kapitány meg a késõbbiekben elveszti a javítási képességét). Persze az is egy járható út ha az ember a Monolith mellé áll (feladatot a Radar térképen lehet összeszedni hozzájuk, csak beszélni kell az elsõ tiszttel aki szembe jön amikor belép oda az ember és kis pénzért cserébe bántatlanul átengedik a területükön és késõbbiekben mikor újra erre jár az ember akkor még feladatot is adnak - bár egyelõre ennek elvégzésére nincs mód mert lesz a radar térképen egy blowout ami kinyírja azt akivel dumálni kéne majd Monolith részrõl, nevezetesen a Patriarch-ot)...
Szeretném akkor legalább elkölteni fejlesztésekre.
Hol lehet fejleszteni a Bár környékén?
Tehát visszamentél oda ahol felkeltél, összeszedted a cuccot és "bemutattad" Sid.-nek? Van nállad vmi? Vagy üres az Inv.?
Nem tudom mi lehet a gond de nem tudok kijönni Sidorovich-tól a játék elején, az ajtó zárva marad.
Kéne valamit még csinálni? A küldetést felvettem.
Köszi
GOOBY, pls
mcmoha:
Az a cucc pont az ellenkezõ hatást váltja ki és jó sokáig tart. 😊
ataaa:
Igen az alapot kiegészíti a két másik típus. Mondjuk szükség az nincs a detektorokra mert vizuálisan észlelhetõ az összes anomália gond nélkül.
N00bito:
Nézz egy javítást a GSC-n vagy dezo saját oldalán. Akad pár ami pótolja a hiányzó videót vagy éppen hiányzó textúrát. Mondjuk ha a javított változattal játszol akkor ennek a problémának elõ sem kéne jönnie, feltéve, hogy jól lett feltéve a patch.
Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..xrRenderSH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video stream
Amikor ezt használtam simán belegyalogoltam egy anomáliába, nem jelzett egyáltalán. Amikor az övemen volt arra lettem figyelmes hogy olyan helyen jelentkeznek statikus zajok ahol semmi anomália nem volt.
Más is próbálta már?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Azt is elmondták hogyan juthatsz be a föld alatti helyiségben ahol az van. A kerítéstõl kevesebb mint 100 méterre kicsit balra ott egy bazinagy lyuk a földben, elõtte egy stalker ücsörög. Na az lesz a lejárat és a kijárat is. A stalker megbíz egy feladattal (a jutalom egy SEVA suit és egy stukkert kell neki visszahozni), aminek tárgya ott van két szobával a wires mellett (ez meg egy polcos helyiségben lesz az egyik polcon). Csak készülj fel rá hogy egy rakáson kapsz egyszerre ha jól emlékszem 6 vagy 8 bloodsuckert ami egyszerre fog rád rontani egy szobából.
A profnál vagyok viszont nem tudom mit kell csinálni. Visszavittem neki a cuccát 3 mellék küldetést választhatok de én most a fõ szálon mennék inkább tovább.
Get wire for sciencist - ezt írja, mellette semmi cél alatta
Return to wire sciencist.
Itt most mi a feladat?
Aztán a noname SIN srác épp kinyírt 2 duty-st és elindult lefelé a BAR-ba, nem sok sikerrel, mert lekéseltem. 😄
A semlegesek/barátok meg azért látszanak mert nem ellenséges egységek így megadják a helyzetüket (PDA-juk kódját amivel azonosíthatóak). Az ellenséges NPC-k nem teszik meg ezt a szívességet.