stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • basho
    Igen, mind a négy file egy mappában volt, sőt a pach is... De amikor kicsomagoltam, akkor létrehoztam egy másik mappát, és oda csomagoltam ki mind a négyet, szépen, sorjában, egymásra. Majd futtattam a setap feltelepítést. Menten be is pirosodott, és a következő üzenetet kaptam:

E/STALKER. - Lost Alpha/unins000-exe
    An error occured while trying to replace the existing file:

MoveFilefailed;code5.
    A hozzáférés megtagadva

Ettől nem lettem bölcsebb, sem pedig boldogabb. Viszont furcsállottam, hogy olyan hamar végig ér a telepítést jelző csík, aztán pedig húsz percig-félóráig még eljátszadozgatott magában a telepítőprogram.

Majd közölte, hogy minden ok. - feltelepedett...
    De nem találom a játék indító ikonját, amivel indíthatnám.
    Kínomban újratelepítettem.
    A setup indításánál megint ugyanaz a hibaüzenet várt, amelyet már fönt is megemlítettem...

És természetesen nem a Program file mappába telepítettem, már csak azért sem, mert nálam az a C-meghajtón van, azon pedig viszonylag kevés a helyem... Erre a célra beépítettem egy külön meghajtót a gépembe. Minden játékomat odatelepítem, külön-külön mappákba.

Lehet, hogy a hibaüzenet mondana valamit, és ott van az eb elhantolva, de nekem az angol nagyon kínai... Ez az igazság. Szóval - nem tudok még mindig játszani a Lost Alpha-val...