2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa Jr #1395 Amúgy az indító fájl a bins könyvtárban van és a neve XR_3DA.exe
Ha az ott van akkor katt rá és ha elindul akkor fenn van a játék. -
basho #1394 Köszönöm! Akkor megpróbálom újra letölteni. De előtte takarítok kissé... -
SaGa Jr #1393 Nos két lehetőség van. Vagy a kicsomagolás nem sikerült rendesen, vagy a letöltéskor volt valami gebasz.
Töltsd le újra és csomagold ki megint az újonnan letöltött fájlokat. Ha ez kész telepítsd. Amennyiben a végén nem kezdi el ajánlgatni hogy telepítsd ezt meg azt meg amazt, akkor már tudhatod hogy nem jól települt (ennek oka nagy valószínűséggel az lesz, hogy nem jól csomagoltad ki).
A setup-ot biztos ami biztos alapon futtasd rendszergazdaként.
A patch-et meg majd azután indítsd el, hogy feltelepítetted a játékot.
A nyűgje meg annyi, hogy a kérdéses fájl már megvan a gépeden és ez a baja, hogy probléma lépett fel mikor megpróbálta azt kicserélni. Uninstall-al szedd le az egészet (ha kell akkor a control panels programs részlegéből, aztán ha onnan nem megy akkor manuálisan és takarítsd ki a registry-ből is).
A telepítés jelzővel meg ne foglalkozz. Az akkor is pár másodperc alatt a végére ér a csíknak ha rendesen megy a telepítés. -
Lacika1992 #1392 Ó király hogy lesz magyarítás is :) megvárom meg a patch 2-t is és akk mehet az überkockulás :D -
basho #1391 Igen, mind a négy file egy mappában volt, sőt a pach is... De amikor kicsomagoltam, akkor létrehoztam egy másik mappát, és oda csomagoltam ki mind a négyet, szépen, sorjában, egymásra. Majd futtattam a setap feltelepítést. Menten be is pirosodott, és a következő üzenetet kaptam:
E/STALKER. - Lost Alpha/unins000-exe
An error occured while trying to replace the existing file:
MoveFilefailed;code5.
A hozzáférés megtagadva
Ettől nem lettem bölcsebb, sem pedig boldogabb. Viszont furcsállottam, hogy olyan hamar végig ér a telepítést jelző csík, aztán pedig húsz percig-félóráig még eljátszadozgatott magában a telepítőprogram.
Majd közölte, hogy minden ok. - feltelepedett...
De nem találom a játék indító ikonját, amivel indíthatnám.
Kínomban újratelepítettem.
A setup indításánál megint ugyanaz a hibaüzenet várt, amelyet már fönt is megemlítettem...
És természetesen nem a Program file mappába telepítettem, már csak azért sem, mert nálam az a C-meghajtón van, azon pedig viszonylag kevés a helyem... Erre a célra beépítettem egy külön meghajtót a gépembe. Minden játékomat odatelepítem, külön-külön mappákba.
Lehet, hogy a hibaüzenet mondana valamit, és ott van az eb elhantolva, de nekem az angol nagyon kínai... Ez az igazság. Szóval - nem tudok még mindig játszani a Lost Alpha-val... -
SaGa Jr #1390 Biztos jól telepítetted fel? Végigment a teljes, majd negyed órás telepítés, majd szépen kérte a DX meg az egyéb dolgok telepítését is tőled amiket szintén felraktál? Ha nem akkor rakd fel újra és várd ki míg befejeződik a telepítés (pár másodperc alatt kitelik a csík de arra ne figyelj, ha már kész lesz majd szól a program).
Ugye nem program files mappát adtad meg neki település helyéül (Win7-en)? Jobb ha nem oda telepíted.
Kitömörítést helyesen végezted? Egy mappában volt mind a 4 fájl mikor elkezdted a kibontásukat? Patch-et letöltötted? -
basho #1389 Képzeljétek - egyszerűen nem találom a játék indító ikonját. Nem rakta ki a képernyőre, és a mappákban sem lelem. Végre föltelepítettem, azt hiszem, jól tettem a dolgom, erre beüt a mennykő... Most a fejem búbját vakargatom, és kissé tanácstalan vagyok... Tudna még valaki rám szánni pár percet? -
SaGa #1388 Még amikor elkészült. Jó, érdemes legalább egyszer kijátszani. Amelyik gépen a LA rendesen fut,. azon a PS is. Mivel az alap SoC-nál jóval "feltöltöttebbek" a pályái, komolyabb gép kell alá, mint az eredetinek.
Teljesen más a történet, van benne pár fejtörő, amiket tényleg végig kell gondolni, különben sosem találod meg a hiányzó dokukat, nincs hozzájuk jelölő. -
ataaa #1387 A meglepetésmagyarítás remélem a Priboj Story. :-)
Azzal játszott már valaki? -
#1386 itt tart a Magyarítás -
SaGa Jr #1385 Nem magyarok csinálják, ám vannak köztük magyarok is. Magyarítást más kreál hozzá és haladnak vele, majd kész lesz 1-2 héten belül (sajnos). -
Lacika1992 #1384 Magyarítás várható hozzá? ha már alapból magyarok csinálják a játékot... -
SaGa Jr #1383 Ha mindig zsákutcába futsz akkor az egyértelmű jele annak, hogy rossz irányba mész. Amúgy meg felesleges futkosni, simán sétálva is megoldható a dolog, a lényeg, hogy ne menj közel hozzá vagy ha mégis akkor gyorsan fuss el előle. A hologram meg mindig a te sebességedet másolja szóval ha futsz akkor ő is futni fog. -
SaGa Jr #1382 Ha nincs ott a zöld célkereszt akkor tudhatod, hogy másik szinten van (alattad vagy feletted) a cél amit keresel. A hiba inkább az, hogy ha mutatja a zöld célkeresztet mikor kinn mászkálsz és nem a föld alatt vagy. -
ataaa #1381 Az a te bosszantó képmásod. :-)
Ha megölöd, te magad is meghalsz. Én egy tölténnyel tudtam úgy leküldeni hogy nem halt meg, de nem is szekált utána. -
plshelpme #1380 Köszi, megpróbálom majd :)
Lenne még egy kérdésem, mikor voronin leküld h kapcsoljam ki azt az izét ami a rengéseket okozza és megjelenik a hologram azzal mit kell kezdeni?mert bármerre futok zsákutcába kerülök ahol bekerít, onnét pedig nem tudok kijutni. -
ataaa #1379 Nekem sem volt ott, pedig nem is haltam meg, csak átmentem valamiért egy másik pályára. Aztán meg nem is tudtam hol keressem. :-) -
xxxgamer4ever #1378 Én még nem járok ott, de próbáld meg az 123 kódot, sok széfnél bejön. Ha nem jött be akkor pedig válaszol más, de azért én is megpróbáltam! :) -
MiG man #1377 Nagyon szívesen! Nekem is jólesik ha segítenek. :) -
plshelpme #1376 Valaki tudja Voronin safe codeját pripyat outskirstben? -
IFOR #1375 köszi..de az a gondom hogy ha betöltöm az állást, a térképen nem jelöli meg.....az hogy föld alatt van, ok..mert ha közel érek, látom hogy fehér háromszöggel jelöli...Csak zavar ha meghalok, és ujra kezdem már nincsen iott -
basho #1374 Köszönöm! Erre nem is gondoltam. Valamiért azt hittem, hogy csak az eredeti SHOC játékkal együtt lehet futtatni... Megcselekszem, amit javasoltál. És majd meglátom... Még egyszer, nagyon Köszönöm! -
ataaa #1373 Az a föld alatt lesz!
A kutatóbázis mellett van egy hasadék, egy stalker ül mellette, akinek vissza kell vinni az elveszett fegyverét. Mindkettő lent található.
Arra számíts, hogy lent abban a helyiségben 8 vérszívó fog rád támadni egyszerre. Nekem az első hullámban 6 jött aztán még 2.
Jó vadászatot! Ha nem sikerülne lenyomni őket adhatok tippet, de azért próbálkozz csak! :-) -
IFOR #1372 SaGa Jr
Yantarban járok..felveszem a küldit hogy a drótot keressem meg,?? ..elmentem, aztán ha ujra be kell tölteni valamiért az állást elveszik a térképen a jel hogy hol keressem..a PDAn szerepel, aktiv, de a nyil és a zöld kör eltünkj.....Patch fent van már -
MiG man #1371 Aha, köszi megpróbálom. A peccset felraktam. :) -
SaGa Jr #1370 Tedd fel a patch-et (1.30013 bár lassan itt a 1.3002) és nem Dx10.1-ben nyomasd a játékot.
Ha ez sem segít válts vissza Dx9-re (a Dx10-es grafika sok helyen problémás).
Amennyiben még ez sem segít töröld ki a user.ltx-et és indíts új játékot. -
MiG man #1369 Én viszont abban kérek segítséget, hogy hogyan tudom megszüntetni azt a hibajelenséget, hogy a táj fehéren villog miközben sétálgatok? -
ataaa #1368 Csernobil
Bocs, így elegánsabb. :-) -
ataaa #1367 Az igazi zóna:
https://www.youtube.com/watch?v=kO2E5NkXZR8 -
MiG man #1366 Ez önálló mod, nem kell hozzá a SHOC. Egymás után kitömöríted (egymásra) és utána a setup.exe-vel telepíted. Megvárod a folyamat végét (néhány perc), és mehet a játék. Javaslom, hogy a peccset is telepítsd. -
basho #1365 Sziasztok! Letöltöttem a Lost Alphát, mind a négy alkotóelemét, de nem tudok velük mit kezdeni. Kicsomagoltam őket, előírás szerint. De a telepítésnél bemondja az unalmast. A SHOC-játékom eredeti. Abban hiba nem lehet. Kénytelen voltam törölni a Lost Alphát, de bizony még a SHOC-t is. Úgy tönkrement. Kérdésem - miképpen, hogyan kell telepíteni a Lost Alphát?Tudtok segíteni? -
SaGa Jr #1364 Változások (javítások) listája az érkező új patchnél:
javítások -
#1363 Köszi. :) -
SaGa #1362 Army warehouse pályán a raktár bejárata közelben van egy tó, amellett egy kalyiba. Ott bujkál.
A SOC-ban ott egy zakkant manyus dekkolt. Igaz Kolovrat se százas... -
LordA #1361 Köszönöm! :) -
#1360 Tesztelik. A héten kijön ha minden jól megy. :) -
LordA #1359 Valaki tud valamit a patchről amit Dezoék csinálnak? :) (hogy mikor lehet rá számítani stb...) -
xxxgamer4ever #1358 saga jr és mcmoha: köszönöm, megtaláltam az útmutatásotokkal! :) -
SaGa Jr #1357 Persze, a kereskedőnél lehet kapni (30% eséllyel lesz nála). -
SaGa Jr #1356 Egy PDA-n ami egy halott katona mellett hever és szintén ott van az a gép is amiről az adatot le kell tölteni (ehhez kell legyen nálad majd egy zöld színű USB amit előtte aktiválnod kell). A kérdéses hely a második szinten van (alulról) és az egyik liftaknán keresztül tudsz oda felmászni. Még a térkép (a minimap) is jelöli neked a hulla hollétét.
Amint meg van az is meg az 5 dokumentum amit Petrenko kér (ezek számozottak és a PDA-don látod melyek vannak már meg) akkor mehetsz majd vissza hozzá is meg Veleshez is.