A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa Jr #1336 Kereskedőknél, nem ellenséges (tehát nem támadó) NPC-ktől illetve igazán nagy számban inkább találni lehet. Minden pályán van eldugva meg szétszórtan néhány darab, van ahol több, van ahol kevesebb, van ahol csak sima és van ahol jobb (army/scientific változat).
Ha jó alaposan bejársz egy pályát akkor találsz eleget (nekem inkább az volt a bajom, hogy nem győztem lerámolni mert túl sok összegyűlt belőle nálam azt kicsúsztam az 50 kilós keretből miattuk (így is van nálam mindig 10 darab azt ha lefogy visszaballagok valamelyik rejtekhelyemre a többiért hogy pótoljam vagy veszek attól akitől csak lehet).
A sima kötszer is gyógyít egy minimálisat, ahogy a kaják legtöbbje is (a sima konzerv pont nem). De magától is regenerálódik a karakter szóval csak egy kis idő és helyrejön.