stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa Jr
    Azon a létrán ha fel is mész nincs ott semmi. Csak bent kell ténykedni, a felderítés is felesleges.

A kódot meg nem mondom meg (mert genyó vagyok, de leginkább azért mert nem emlékszem már rá én sem). :)
    Most, hogy már tudod mindenre figyelni kell (nem ez az első olyan ajtó aminek a kódja szóban hangzik el egy beszélgetés során két NPC között), egy újrajátszással megleled a kódot vagy túrd fel érte a netet ha mindenáron szükséged van rá.

Az ajtó mögött amúgy egy kicsike raktár található (már ha a körfolyosón lévő ajtóról van szó) ahol többek között van egy exo armor (a leghaszontalanabb páncél a játékban), pár darab gázálarc, némi kaja és némi 5.56-os plusz 5.45-ös lőszer, meg a black kite pisztoly egyedi változata ami 9x39-es lőszert prüszköl és valami eszement nagy a visszarúgása (nagyot odaver ha talál de ez még közvetlen közelről is nehézkes vele).

Az ajtóig sem tudsz eljutni ami kivezetne? Mert ha ez a helyzet akkor tényleg csak a reload fog segíteni. Csak van egy mentésed arról a pontról mielőtt bemész a szarkofágba nem (nem véletlenül javasoltam másokkal karöltve hogy mindig legyen egy manuális mentés pályaváltás előtt és ne az autosave-re hagyatkozzon az ember)? Töltsd vissza és try again.

Ha eljutsz az ajtóig ami nem akar kinyílni, akkor csak dobáld kitartóan a fegyvereddel és ki fog nyílni.