stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa
    Nem gond. Wolf már csak ilyen. Odamész hozzá, felszeded a cuccait és közben megkapod a feladat lezárási jelzést is.
    Nálam Wolfot hol a malacok ették meg, hol kutyák cibálták le az útról (tényleg, látom, hogy az út szélén valaki nagyon lő valamire, odarohanok, két kutya cibál egy testet le a bozótosba. Mire odaértem elpucoltak, nézem ki az, Wolf). De néha az is előfordul, hogy ott hever valahol az út mellett kizsebelve, közben meg szembe jön az úton...
    Kissé el van rontva a scriptje.

Tegnap fedeztem fel a másik kellemes hibát. Ha kitakarítok egy területet, általában nem szedem fel a fegyvereket, csak kitárazom és otthagyom, csak a lőszer kell. Ha nem teszem bele valamelyik halott csomagjába, később is ott vannak a földön a fegyverek, amikor visszamegyek az adott területre valahonnan. Tegnap jöttem rá, hogy ezeket a szétszórt fegyvereket érdemes végignézni, mert jó felükben megint van lőszer, amit drágán mérnek errefele.