stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Gregoryj
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Construction Site déli, legalsó részén a kereszteződéstől balra találtam pár stalkert egy kisebb épületben. A kereskedő fickótól lehet küldetés elfogadni: RPG-t kell megkeresni a zsoldosok bázisának tetején és azzal szét kell lőni valamilyen hordókat. Térkép nem jelöli, Construction Site zsoldos bázisán ne is keressétek, mert nem ott lesz, + oda csak jelszóval tudtok bejutni, amit a kereskedőtől tudsz meg, ha megkeresel neki 2 tárgyat vagy megvásárolod az infót 1-2000 rubelért az egyik stalkertől) Na a helyzet a következő :D >> Darkscape-ben a kikötőnél (korábban totál véletlenül) az üveghomlokzatú épület tetején megtaláltam az RPG-t, küldetés ezen része kipipálva. De, hol a francban vannak azok a hordók, amiket fel kell robbantani??? Már bejártam mindenhol, de semmi :/ Valakinek valami ötlet? Construction Site-ba is visszamasírotztam már, de ott sem találtam semmit :D