A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa Jr #1147 Miért kéne kettesével szedni? Mikor jön a kitörés és nem tudsz elbújni, akkor nyomj be egyet azt annyi.
A kérdéses helyen meg a hatás a gyógyszerek nélkül is elmúlik, csak ki kell menni egy másik térképre és vége is a negatív hatásnak. A gyógyszereket tartalékold inkább vagy add el (egy rakás pénzt érnek). A kutatók ugyanis meggyógyítottak már, csupán az utóhatásokat szenvedi el Strelok.
A kutató manus meg a 3 összeszedhető tárgyért állítólag (ezt olvastam, én fel sem szedtem az eldobhatatlan vacakokat mert csak a helyet foglalják és a hasznos terhet csökkentik) 3 küldetést fog kínálni, de nem egyszerre. Az elsőnél elkéri az elsőt, aztán kicsit később vissza kell menni (1 nap múlva bár állítólag elég lehet csak átmenni egy másik térképre azt visszajönni kicsit később) és adja a második feladatot amihez a második cucc kell neki. Viszont nem árt észben tartani, hogy ha valaki ott elmegy hogy megszerezze a működőképes pszí sisakot, akkor mikor kikeveredik majd a laborból ahol az van, a kutató már elérhetetlen lesz mert a bunkere zárva marad.
A javító készlet hibás, felesleges hurcolni. Vagy fel lehet tenni próbaként a korábban linkelt bugfix csomagot. Annál az esetek 50%-ában működik a másik 50%-ában meg nem.