stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • PhantomAss
    hát srácok, minden tiszteletem Dezodoré és a fejlesztőké, de ez a game még nagyon távol van a tökéletestől, sajnálom hogy így kellett kiadniuk.
    A fíling nagyon ott van, látszik hogy átgondolták ezt az egészet, a járműveket stb., teljesen más lett a játék, de sajnos szinte játszhatatlan.
    Mondok egy példát, 3 fejlövés kell egy banditának közvetlen közelről, és az első kettőt ha bekapja ugyanúgy áll és nem csinál semmit. A társai akik mellette vannak nyugodtan zenélnek, álldogálnak, nem zavarja őket sem ha lövik őket. Ez amúgy teljesen random, a melletük lévő szobában meg egyből lőnek ha bemész, hiába van rajtad álruha. Olyan logikátlan az egész. Vagy a széfnyitás, kár volt túlbonyolítani, fél órát szenvedek minden széffel pedig tudom hogy kéne kinyitni mert utánaolvastam, mégsem működik.
    Értem a koncepciót és nagyon várom azt a pillanatot amikor kijön valami peccs amivel már javítják a legnagyobb bakikat, de én a lada nivás üldözésnél bekapcsoltam a god mode-t mert anélkül szétvertem volna a monitort a billentyűzettel.
    Jó lesz ez a játék ha egyszer kész lesz, de hogy ez a pillanat eljön -e valaha azt nem tudom. Ebben a formában sajnos több bosszuságot ad mint örömöt, pedig nem vagyok kezdő, az összes STALKER részt végignyomtam többször is, modokkal is.
    Remélem senkinek nem léptem a lelkivilágába, és persze nem köztelező egyetérteni a véleményemmel sem.