A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa Jr #1024 Gunslinger:
Engem nem támadtak meg a patch-elt játékban (a patch nélküliben igen, de az az én saram volt mert én lőttem előbb, esélyt sem adtam nekik). Mikor átértem a fegyverem el volt téve, nem futkostam, csak az úton közeledtem.
A manus meg annak a 3 fickónak az egyike aki közvetlenül ott van a sorompó mellett amikor belépsz. Ugyanúgy viselkednek egyébként mint a katonák. Amíg az úton haladsz, nincs nálad elővéve fegyver és nem futsz, addig nem lőnek.
N00bito:
Azon támadás alatt (mikor a zsoldosok ütik már amúgy sem lenne már ott a manus, hiába oda mutat a jelzés. A támadás alatt csak a másik colonel van a területen meg egy embere és ennyi. Ha elrendezted a helyzetet akkor megmondják hová menj és ott az új helyen majd megtalálod Voronin-t.
ataaa:
Tudsz a tudósoktól venni artifact recepteket. Na ezzel a ládával tudod elkészíteni a receptúrák alapján a komolyabb, összetettebb artifact-okat (például devil's gut ami 150% extra HP-t ad és gyorsítja a regenerációt is ezzel együtt, vagy az Ivory ami +100-ot ad a HP-ra bár kicsit hamarabb megéhezel majd tőle, de van ami kimagasló védelmet ad 1-2 támadásfajta ellen).