• narumon
    "Óké, dögöljön meg a Samu, de akkor a mikrósütő helyett veszel még egy ájfontot?"

Írtam én ilyet? Nem kell megint megmagyarázni a nem létezőt. Sehol nem írtam, hogy dögöljön meg a Samsung, ezt már te költötted mellé. Ráadásul Samsung TV-im vannak, Samsung monitorom van. Háztartási eszközből viszont nem veszek Samsungot, egyszer befürödtem vele azóta kerülöm. Tehát ha a Samsung nem fog mikrót gyártani az engem iszonyatosan nem fog meghatni.

"Bozomány és akár hiszed, akár nem az azért jelzi, hogy egy cég mennyire fontos az emberi civilizáció fenntartásában, hogy hány embert foglalkoztat és hány terméket ad el."

Ez egy jó nagy baromság. McDonalds nélkül megszűnne az élet és anarchia lenne a földön.

"Tudod vannak ilyen alantas dolgok, hogy evés, meg ivás, és amíg nem tuggyuk a zapplesztorról letölteni az életerőt addig pl az élelmiszer-ipari, meg energetikai, meg egyéb cégek fontosabbak lesznek, mint az Apple-nek nevezett divatos dizájnstúdió."

És te meg a másik techno céget véded. Vagy te Samsungot reggelizel?

"Igazad van nem mind Samu gyártmány, csak a lényegesebbek, CPU, memcsi, kijelző, meg talán a GPU-is."

Ne keverd a szezont a fazonnal. A Samsunggal gyártat az apple megrendelésre saját CPU-t, GPU-t licenszek alapján (ARM és Powervr), bármelyik gyártó céggel le tudja gyártatni. Ezek nem Samsung termékek.

"Csípom a zironiádat!
    ;D"

No ugye hogy ugye :D