• narumon
    "Ha már szóba került az autóipar. 1 évtizde a koreai (nem az észak) autók gyak kifutóban levő nyugati márkák klónjai voltak. Ma a szakújságírók egymást licitálják túl jelzőkben, hogy mind tartalomban, mind dizájnban 1-1 kategóriában bizony benn vannak a dobogósak között, ha nem épp nem azok."

Jah de legalább ott már nem másolnak.

"A Samu vs. Alma perhez csak azt írnám, hogy amíg a Samunak van ezeregy más, dizájnú és hardverű terméke. És egy csomó olyan dolgot is gyárt, amiről az alma naccerű dizájnszakemberei valszeg azt sem tudják, hogy mire is való pontosan, addig ennek a xájbabaxott Épülnek van egy, az az 1 db kórházikacsafehér termékpalettája, oszt csókolom."

Még jó, hogy nem cégméretre megy a játék. Hány de hány óriás szívta már meg a történelem folyamán.

"Ugyan ezek a számok a Samura vetítve: 384 mrd $, és 344 000 alkalmazott."

Akkor a te analógiád szerint a Walmart mennyivel királyabb cég mint a Samsung mert itt 2.1M ember dolgozik és mennyi mindent árul, vagy a McDonalds is mekkora király cég mert 1.5M ember dolgozik, bár ez meg csak kaját árul, akkor nem is király...

"Szal, amíg az alma használja a Samu csippjeit és nem fordítva, addig talán lesz szíves csókolommal köszönni neki és nem a bíróságon baxtatni."

Nem tudom hány Samsung chipet használ az apple, de olyan borzasztó sok nem lehet. (Hint: a processzort csak gyártatja a Samsunggal ugyanúgy gyártathatná mással is!)

"Amúgy nem vagyok Samu hívő, de aki ezekután bármiben is igazat ad ennek a tróger cégnek azt csak sajnálni tudom."

Mármint a Samsungnak? Hát igen valóban full etikátlan cég. Főleg amikor az a botrányuk volt, hogy mindenkit megkennek meg korrumpálnak. Valóban gáz, nem is vagyok velük nagyon kibékülve :(