levente68#42
Sejtjük.
Sokan meg azt sejtették, hogy mivel az Apple próbál szabadulni a Samsung-tól, mint beszállítótól, a Samsung tönkremegy, mert az Apple-ből él.
Én, meg még jó sokan meg azt sejtettük, hogy emiatt a felszabaduló kapacitás miatt a Samsung TÖBB készüléket fog tudni gyártani a SAJÁT logo-jával, mint addig.
Nicsak, kinek lett igaza?
Természetesen az Apple óriási tőkéjével már régen létrehozhatott volna olyan gyáróriást, ahol saját magának gyárthatná az összes alkatrészt ma már.
Bevallom, nem is értem, miért nem tette meg, jobban járna szerintem.
Akkor is, ha azért ez elég nagy áldozatokkal járna.
Én biztos ezt csinálnám, nem tenném szánalmassá magam avval, hogy holnap meg avval a céggel kell leülnöm tárgyalni, akit el akarok takarítani a Föld színéről...
Valami oka van annak, hogy nem így csinálják, mert szerintem nem csak aljasságban világverők, ebben sem lehetnek ostobák.
Természetesen azt is tudni kell, hogy aki a Samsung-ot akarja lenyomni, annak igencsak fel kell kötni a gatyót és szvsz az a gatyó még az Apple-ön is foltos lenne ettől.
Sokan esnek abba a hibába, hogy valami kis dzsunka cégnek nézik őket, holott egy óriási konglomerátumról beszélünk, aminek az Apple-lel rivalizáló részlegecskéje is hatalmas iparvállalat.