• narumon
    "Már megbocsáss de mitől lett a samu nagyobb maffia mint a többi "vérszopó"?"

Mondjuk azért mert a Samsung nyiltan belefolyik a politikába, számtalanszor kapták korrupción, az ügyvezetőjét már börtönre is ítélték, de ezeket utána szépen elsimítják (politikai korrumpálás), így fordult elő az is, hogy a Samsung vezérét bár letöltendő börtönre ítélték ezt nem töltötte le és nem is kell neki. Ha rákeresel arra, hogy Samsung és korrupció akkor elég sok találatot fogsz kapni. Dél-Koreában kis túlzással ha fingasz arról is tudnak Samsungék, ilyen szintű céges oligarcha talán még az oroszoknál sincs, mindenesetre én nem szeretném ha bárhol is ekkora hatalomra tenne szert ez a cég és ez a "kedves" család amelyik az élükön van.

"Nem gondolom, hogy az applenek lenne utána bármilyen lépése. Szépen megtanulnának kussolni."

Kivéve ha a saját FRAND szabadalmuk miatt kezdenek el perelni, bár ez már szintén olyan mocskos húzás lenne, hogy csakna.

"Továbbra is tartom, hogy annál lejjebb mikor levédetik a téglalapot, na annál lejjebb nincs. Ha ez szerinted nem pofátlanság..."

Hagyd már abba ezt a baromságot! Nem történt ilyen! Nem is pereli a többi gyárót! A Samsung készüléke 1:1 copyja az iphone-nak csak ráraktak egy Samsung feliratot de ezt csak te nem látod (meg a többi Samsunglover). Látszik is a másik hírben egy Xperia Tabletet mutatott be a Sony ami szép is és érdekes módon teljesen más design mint az ipad. Persze már ott is van olyan hozzászólás, hogy ez is ugyanolyan miért nem perel az apple. Azért mert NEM UGYANOLYAN.

"Persze, hogy nem eszmerendszer de ettől még az első szava akkor is a fair marad.
    Legyünk őszinték ettől az alma nagyon messze van!"

MEg az összes cég is és én ezt soha nem vitattam.