• kvp
    "és az ilyen esetekre van egy "ghost" a telefonomról, na ez az ami a büdös életbe nem lesz ájPhoshon,"

Van, csak itunes kell hozza. Ezzel a funkcioval lehetett leszedni a gps rendszernaplojat es ezzel a felhasznalo a keszulek megvasarlasa ota tett osszes lepeset.

"a telefon kiválasztásánál, hogy lehessen rápakolni bármilyen GUI-t és az utolsó pixelig tesrte tudjam szabni, hogy pontosan mikor , mit és hogyan csinál a telefonom,"

Mivel annyifele android-os keszulek van, ezert en pl. talaltam magamnak olyat, ami modositgatas nelkul is pont jo. Ez egy full qwerty-s sony xperia lett. Egyreszt kellett a billentyuzet, mert nem tudok erintokijelzon gepelni. Masreszt fontos volt, hogy lehessen vele telefonalni is. Ezen kivul csak zenet es radiot hallgatni, fotozni es bongeszni szoktam a telefonnal. (pl. itt forumozni) Extra funkciokent pedig ferjen el az ingzsebemben es birja ki par napig ha elfelejtem feltolteni. Meglepo modon talaltam egy ilyet es meg csak draga sem volt. Bonuszkent adtak hozza egy teljes office-ot (ez ritkan kell) es mint kiderult eleg eros a 3D-s chipje, tehat wifi-n tv-re kuldott hd kepnel is jol mennek rajta a 3D-s mmoprg-k, meg az fps-ek. (ez meg csak akkor szamit ha otthon vagyok, ami nem jellemzo)

Egyebkent valamiert a sony kepes volt olyan gui-t csinalni, ami nem utkozott az apple szabadalmaiba. Mondjuk annyit csaltak, hogy a keszulek mind hardverben, mind gui-ban az android 2000-es evek elejerol szarmazo referencia design-jat hasznalja, tehat az iphone elott keszult. Es megis jobban nez ki nalla es sokkal inkabb hasznalhato. Mondjuk a htc is tudott egyedit kesziteni, tehat a lehetoseg megvan. A samsung nagyon belefutott az apple jogaszaiba, pedig azok sokkal veszelyesebbek mint a designereik. (az apple-os mernokok nagyobbik resze mar jo ideje a beszallitoknal dolgozik, pl. a samsung-nal)