• lordsithlord
    #70
    Nézd, én évekig el voltam Steam nélkül, most, mikor feltettem a Win8-at, szembesültem azzal az "aprósággal", hogy az AAA3 már csak Steam-en keresztül akar települni, nincs letölthető verzió. Steam letölt, fel is tettem az adat partíciómra, hibaüzenettel kivágott. Steam le, újratelepítés, hátha telepítési hiba. Eredmény ugyanaz. Steam le, rendszerpartícióra fel, Steam csont nélkül működik.

    Az már persze apróság, hogy mikor a játék végre lejött és beindítottam, kérte a PunkBuster-t, amit fel is tettem, azt kapásból valami hülye módszerrel csesztetni kellett, hogy egyáltalán beinduljon, aztán mikor végre elindult, az AAA3 közölte, hogy ismeretlen Windows műveletet érzékelt, így kilép...

    Szóval nem tartom kizártnak még azt a verziót sem, hogy a Win8 okoz neki valami problémát, nem tudom, mert Win7 alatt soha nem próbáltam. De ami biztos, hogy Win8 alatt még egyenlőre csak a rendszer partícióról működik rendesen. Éppen ezért is kérdeztem meg, hogy akkor ez hogyan áthelyezhető, illetve meg lehet-e adni letöltési útvonalat.