Ha már itt tartunk én ultra apple-fanboy vagyok pedig csak iphone-om van nomeg ipadom. Mondjuk én a google-ért nem ugrálok annyira pedig több ismerősöm dolgozik ott nomeg a legjobb barátom is. Nem is tudom van-e olyan cég amiért kvázi rajongok. Mondjuk elektronikában nagyon tetszik a Panasonic hozzáállása és minősége, vagy mondjuk talán a Blizzard-ra tudnám azt mondani, hogy fan vagyok. Blizzard-fanboy ezt rám lehetne sütni mert majd minden játékuk megvan, nagyon ritkán lehet egy blizzard játékkal befürödni.
Jah és ami abszolút jellemző rám az a BMW-fanboy. Ennek meg annyi az össz háttere, hogy a családnak nagyon sok kocsija volt már az idők folyamán tök szaroktól elkezdve a jobb márkákig minden, de a BMW nálunk a tökéletes autó; a design, a technika, a kényelem és a szolgáltatások olyan magas szinten találkoznak amiket csak néhány konkurens tud nyújtani. Már a szalonban vagy a szervíz szolgáltatásban elkezdődik a "varázslat" mindenütt a prémiummal találkozol - éreztetik veled, hogy számítasz, a kedves üdvözlő kártyák, az érdeklődő telefonok, a rendezvényekre meghívások mind mind olyan dolgok amik a márkát a többi fölé emelik. Szóval ez igazi szerelem a sok év alatt BMW-ben még soha nem csalódtam, de ez egy másik történet :)