levente68#147
§§§
Egyébként milyen élethelyzet az mikor egy jól működő rendszert backupolni kell, kérlek áruld el, mert kíváncsi vagyok!
§§§
Az, hogy egy átlag (sokszor földbuta) felhasználó nem tudja, vagy nem érti, mikor kell, az az ő tudatlanságának bizonyítéka…
De amíg az iOS-es kütyük is csinálnak - nem is véletlenül és szükségtelenül - backup-ot, nem értelmezhető a kérdésed.
Egy Android-oson viszont akár az SD kártyára csinálhatsz teljes rendszermentést és teheted azt vissza akár egy másik, természetesen ugyanolyan készülékre mindenféle egyéb szükség nélkül, tehát sem net, sem másik készülék ehhez nem kell.
Azért ez komoly előny, nem?
§§§
ˆ ProgServ
Ha ismernéd az Appple termékeit, tudnád, hogy kábellel iTunes-on át fel lehet tölteni a videót a PC-re és gyorsabban mint az androidos izéddel, mert az Apple pont ezért fejlesztette ki a sok tűs csatiját, hogy nagyobb adatmennyiséget lehessen vele átmozgatni egységnyi idő alatt.
De mivel ezt nem tudod, csak a szád nagy. :)
§§§
neked meg talán azért nagy a szád, mert nem tudod, hogy ezt akár kábel nélkül is meg lehet oldani…
(Olyan 2-4Mbit/s környékén a saját tapasztalatom szerint. Az általában elég.)
Ja, meg plusz kötelező program nélkül… Egy sima file kezelő program elég hozzá, az minden gépen van… Ráadásul nem nevezi át a file-jaidat, mint az iTunes, hogy meg se találd és továbbra is szükséged legyen rá, bár a rendszerezése tényleg jó.
§§§
narumon
És a telefon is frissen telepített? Azon sincs net? Ha nem frissen telepített vagy van rajta net akkor 1 perc alatt megoldom akkor is ha a számítógépen nincs semmilyen net.
§§§
Ne játszd a profit, kicsi vagy te ahhoz.
Ehhez meg nem kell net. Ez a gond…
§§§
narumon
Hehhe nem több tíz megát hanem 2GB-os kutatási anyagot akart átküldeni. Ezen én is rohadtul pörögtem. Annyi életszerűtlen példát tudnak felhozni, hogy kéne ebből egy könyvet csinálni, garantált röhögés 300 oldalon keresztül :)
§§§
Igen, neked életszerűtlen, mert te nem tudod megcsinálni.
Attól még életszerű, csak neked mélyvíz.
Amúgy a 2GB tökmindegy, hogy milyen anyag átvitele az SD kártya létjogosultsága miatt került szóba, te gyökér, ne ferdíts, hazudj mindig!
§§§
narumon
Nem tudod rátolni mint ahogy az androidot sem tudod rátolni egy symbianos nokiára vagy egy iphone-ra. Ne kezdj el hülyeségeket beszélni.
§§§
Hülyeségeket te beszélsz, Android-ot poénból már felköhögtek szifonra, persze nem sok értelme van, de megtörtént, ahogy Linux-ot is WinMo-sra.
Továbbra is mályvíz ez neked.
§§§
narumon
A linux az tényleg szénné aláz minden versenyzőt... főleg részesedésben :) Mennyi is? 1%? 2%? :D
§§§
Na, a részesedés, te erről nem tudsz leszakadni.
Mit számít a részesedés, mikor nem arról van szó? Nagyobb a KIA részesedése szerintem az autópiacon a Lamborghini-nél, attól még talán a KIA nem jobb autó, hm?
Tehát a Linux igenis alázza a többit, hiszen teljesen ingyen legálisan használhatod akárhol.
Hogy a lobbi mekkora és miért nem azzal pötyög minden Micike mindenhol, azt elmagyarázom neked, ha kéred, mert magadtól ehhez se érsz fel agyilag.
Mindamellett én sem használom, de ezt is meg tudom értetni bárkivel, talán még veled is…