• Bannedusermail
    #329
    "Nem bátorság kell megállapítani azt, hogy valami hülyeség (wtf?), hanem tudás. ;) Anno még tanároknak, könyveknek, jegyzeteknek hívták a tudás forrást. Valakinek a tudatlansága nem egyenlő valakinek a tudással. A tudomány nem igazságokról szól, hanem tényekről. Amit állítok bizonyítani is tudom. Kicsit már unalmas, hogy téma helyett arról kell beszélni, hogyan is néz ki egy értelmes vita. De legyen."


    Jó, akkor egy korábbi SG-cikk, ahol pont azt írják le, hogy a teljes tér húrokból áll, és a három térdimenzión kívül az összes többi térdimenzió plank méretekben feltekeredett, és ezeknek a hurkoknak a rezgése minden anyagi és kölcsönhatás részecske.

    Kellemes olvasgatást:
    http://www.sg.hu/cikkek/87181/miert_van_csak_harom_dimenzionk

    Azon kívül, hogy nézz utána, és próbáld is meg értelmezni, mit mondjak arra a hőbörgésedre, hogy hülyeségeket beszélek? Én elmondtam, hogy mit gondoltam, te meg kijelentetted, hogy fantáziálgatva hazudok. Ha te kijelentetted, hogy nem igaz, amit írtam, nekem attól még nem kötelességem leállni szórakozni veled, főleg akkor, ha ránézésre is csak fotelharcoskodsz úgy, hogy igazából nem is vagy képben a témával kapcsolatban.