• Balumann
    "Képtelenség, hogy teljes mértékben azonosuljak egy másik emberrel (megfigyelővel) olyan szinten, hogy én 100% meg tudjam mondani mit fog csinálni. Elméletileg is képtelenség. "

Az elmélet az, hogyha tényleg 100%-ig sikerülne azonosulni valakivel (figyelembe tudnánk venni minden korábbi tapasztalatát, genetikai okokra visszavezethető okokat - csak hogy írjak más tényezőt is amitől függ), akkor meg tudnánk-e mondani a döntését. Erre mondom, hogy lehetséges, de elméletileg se fogjuk tudni annyira megismerni a másikat, ebben igazad van.
    De a másikat sem kell megfigyelni, saját magunkon is megfigyelhetjük, nem mindig tudjuk, hogy mi alapján hoztunk meg egy döntést (pl. balra vagy jobbra fordulj, miután nem tudod melyik lenne a jobb számodra), de itt is valamire visszavezethető, de ezt te sem biztos, hogy tudni fogod. Ha foglalkozol a kérdéssel, sőt figyelsz is erre, van esélyed rá. Ha egyből hülyének tartasz, hogy én ezeket írom (én is így voltam vele korábban), akkor nem fogod :-)