• okosan gyerekek
    #8
    mi az, hogy jó minőségű? mit áltatjátok magatokat? ilyen kis szép köntöskéket aggatva még az alap mondanivalótokra? jó minőőőséééégű? ezek ilyen, tartósabbak, vagy... jobb anyagból készültek? mért, tán a nokiának egy külön bolygóról szállítják a hardware-eket? még a finn gyárak is bezártak, hát hagyjad már! jah, persze, mert az esztergomi munkaerő olyan kibebaszott kurva jó!

    kummantós szar munkaerő a magyar. ott húzzák le a gyárat, ahol van. és nem kell vitát nyitni az okokról, mert nem is érdekel, meg mert nem is ez a lényeg, hanem az, hogy semmivel sem lesz jobb, mint amit Taivanon, meg egyéb helyeken csinálnak.

    sőt, megjegyezném, hogy a taivani, a vietnami életszínvonal magasabb, mint a magyar.

    úgyhogy nem kell a kis pityorgós szöveg, hogy jaj, még ilyen esélyek, meg olyan esélyek: a Nokia egy jó ideje megásta a sírját, egy jó ideje pedig szépen fészkelődik benne.

    és nem, nem az Android a megoldás, hanem a Symbian lett volna. Csak amikor még az volt, akkor -- ahogy most sem -- hardver nem volt az oprendszer alatt már ha azt tekintjük sikernek, ami a célközönségé, s nem az üzleti sikerességet -- az utóbbit valóban az Android tudta volna jobban megoldani.

    És ez nem vélemény, hanem objektív összehasonlítási kritériumok eredménye.

    Tény, a WP ugyanolyan szar, mint az Android, csak más miatt, így végülis a lehetőség még adott volna, de megint nem csinál tisztességes telefonokat, valószínűleg kényelmes nekik a föld alatt.