Nem titkos tájékoztatók, hanem termékbemutatók. Nem publikusak (mert ugyebár az azt jelenti, hogy oda bárki elmehet, sokszor bármiféle regisztráció nélkül is), hanem a kereskedőknek privát rendezvények. Ez nem a top secret kategória, bármely, regisztrált cég küldhet munkatársat ezekre a rendezvényekre.
Hogy mely cégek csinálták ezeket a rendezvényeket? Csak pár közölük: HRP, BSC, Ramiris. Náluk emlékszem, hogy volt MS Win8 bemutató. Rajtuk kívül is szerveztek mások ilyen rendezvényeket, de mivel gyakorlatilag csak nekünk van legalább 20 informatikai nagykerünk, ahol regisztrálva vagyunk, így elég nehéz lenne összeszedni, kik milyen bemutatókat szerveztek (mert mint mondtam, mindegyikre elmegyek, amelyikre tudok, ha a téma az én területembe vág).
"Mernoki szemleletetek az nincs (mar ne haragudj), de jozan paraszti esszel gondoljatok mar vegig, hogy ha egy tobb mint 10+ eve fejlesztett kernelnel nem indokolja meg semmi az ujrairast, akkor miert tettek volna igy?"
Józan paraszti ésszel: ha egyszer az a kernel több, mint 10 éves, akkor az enyhe kifejezés, hogy elavult ugyebár. Elég lenne egy ki logikus gondolkozás (vagy hogy téged idézzelek, józan paraszti ész) és egyből láthatod, hogy azóta jelentős technológiai változások mentek végbe. Ezekhez egy elavult, régi, 10 éves kernelt optimalizálni jelentősen nagyobb meló, mint egy újat felépíteni. Márpedig egy agyon barkácsolt kernel az életben nem fogja tudni a maximumot kihozni egy új technológiából.
"Szanlmas az egod vergodese, ahleyett inkabb legyel FERFI es ismerd el ha tevedtel... mar ott tartsz, hogy vegso szalmaszalkent a nickemet tamadod:)"
Félreértések elkerülése végett: nevetségesnek tartom, hogy valaki egy ilyen névvel úgy próbálja magát beállítani, mint aki überkirály informatikából (vagy bármi másból).
Emellett olyan fokú szakmaiatlanságról tettél tanúbizonyságot (hnem csak itt és nem csak ebben a témában, máshol is és már más is megállapította ezt), hogy az már hihetetlen.
Olyan dolgokat állítasz, amit szerinted én mondtam (lásd ez a Top Secret bemutató, amit én sehol nem mondtam, pusztán azt, hogy nem mehet be egy ilyenre bárki, csakis a kereskedelmi partnerek), ráadásul ezt még tetézed a hülyébbnél hülyébb beszólásokkal.
Igen, ilyen után bennem is felmerül, hogy aki ennyi hülyeséget ír, ilyen színvonalon választ nevet, azt nem igazán lehet komolyan venni. Ha nem így van, akkor tessék, van rá lehetőség, hogy valóban szakmai szintű legyél, és ne csak vagdalkozz a szavakkal.