Ja kérem, ha egy okoska azt hiszi, hogy mindenhez ért és még ehhez állásinterjúkat is tarthat, az már régen rossz...
Csendesen megjegyezném, hogy inkább hiszek az elégedett ügyfelek és munkáltatók véleményének a hozzáértésemről, akiknél dolgoztam az elmúlt 12 évben, mint egy ilyen okostojás nethuszárnak. A neved mutatja a hozzáértésedet...
De javaslom, nézz utána, melyik kolléga jár ki a nagykerekhez előadásokat tartani, nevét nem jegyeztem meg, de az előadásokon, amiken voltam, szinte mindegyiken ő is jelen volt és ő tartotta az MS Windows 8-ról szóló bemutatóit. Szerintem nem sok ilyen ember lesz.
Megjegyezném, magyarul jó lenne tudnod: ezek nem a nagyközönségnek szóló előadások voltak, nem a sima termékbemutatók, hanem kifejezetten a meghívott / regisztrált informatikusok voltak ezeken jelen és a nagykerek szervezték az eseményeket. Tehát nem hinném, hogy akárcsak egy is fent lenne a devportál-on, hiszen ott a kifejezetten publikus események vannak fent. A nagykerek által szervezett események pedig nem teljesen a publikus kategóráiba esnek, ezekre kizárólag az adott nagykernél regisztrált azon cégek / kereskedők mehetnek, akik jelentkeztek.