Remember Me
  • Józsibácsi
    Feltettem pár napja a PC-s verziót. És nem igazán tudok még játszani vele, elég nehéz és érthetetlen számomra a harcrendszer, a kombók főleg.
    Az első "boss"-nál el is akadtam. Nekifutottam már vagy 30-szor, de mindig megszívom. Levettem könnyű szintre és úgy sem sokkal jobb, egy kicsit tovább eljutok, de még idegesítőbb, hogy visszadobál a checkpointra... A sima zombikat (vagymiket), még leveregetem úgy hogy ész nélkül kattogtatok minden létező gombot és akkor lerugdossa ütögeti őket. Néha kijezi hogy most ügyes kombót csináltam, de kvára nem értem hogy mit csináltam. Ebben a kombolab-ban abszolút nem egyértelmű, sőt teljesen érthetetlen számomra, hogy hogy is van a kombó... Nyilván a bosst- már csak úgy lehet leverni, ha ésszel csinálom a kombót és nem csak nyomkodok össze-vissza mint egy félbolond... csakhogy mivel nem értem a kombózást, ezért nem megy... Tartok tőle, hogy ez valami konzolos debilség lesz, amiket rühell minden PC-s... nem lesz így tűl sikeres ez a game PC-s körökben, pedig minden adott lenne amúgy sikerhez, ötlet, grafika, hangulat, egyediség (formás popsi.. :-D) stb

Még valami. Úgy tűnik nekem ahogy nézegettem a file és mappa struktúrát, hogy 64 bit és dx11 ready elvileg a dolog, csak éppen nem találom a telepítőben sehol e komponenseket. Vagy tévedek és reménytelenül directx9-es és 32 bites ..?