• nlght
    "Az egészet a szándékosság, rosszhiszeműség teszi lopássá"

Ha a rosszhiszeműség bűn, akkor az összes vérszívó jogvédő és kiadótulajdonosnak már rég börtönben kéne csücsülnie mondjuk úgy élete végéig... Szóval sztem keress valami más dumát, amivel egy eleve halálra ítélt rendszert megvédhetsz.

"ki mondta, hogy ha neked nem telik rá akkor is alanyi jogon jár?"

Nem jár senkinek alanyi jogon, de a világ igazságtalan és nem mi tettük azzá, hanem már egy korábbi generáció tette azzá korrupcióval és idióta törvények/rendszerek létrehozásával, amik további gazdagságot nyújtanak a felső tízezernek és nyomorba taszítanak milliárdokat. Ezzel szemben mindenki szeretne egy egyenlőbb, igazságosabb világot, kivéve mondjuk a felsőtízezret, akik a kampánypénzekkel közvetve befolyásolják a törvényhozást jelenleg is, te csak szimplán bedőlsz a propagandaszövegüknek.

"Nem Neked készítették ezeket a termékeket, nem is a magyar piacra, fel kéne már fogni"

Fail. Ha így lenne, akkor nem látnál egy reklámot sem ebben az országban. Ezzel szemben bárhova fordulsz egy külföldi gigamulti reklámját találod.

"Én leszarom, ha valaki warezol, csak tegye azt kiba csendesen magában bujdokolva"

Én meg leszarom ha beszopod a propagandadumát, csak tedd magadba kussolva.