soundsonic#54
Igen az osx ... ,de ne feledjük el, hogy az osx sincs ingyen.. sőt! Először is bele van építve a hardver árába. Másrészt adnak ki hozzá frissítéseket amik szintén megvásárolhatók. Erre most egy felröppent hírt linkelnék a windows 8 "frissítés", 8.1, vagy blue kódnéven futó következő microsoft termékről: Link Másrészt szerintem az osx sikerek egyrészt abban rejlik, hogy az aplle-nak nem nyolcmillió hardverre, perifériára kell operációs rendszert építenie. Kiválaszt néhány összetevőt és csak arra fejleszteni jóval könnyebb. Szokás szidni a modern (metro) ui-t. én viszont ennél mélyebbre próbálok tekinteni.. Nekem tetszik az új felület, de ez így kevés.. A microsoft marketingesei nem végzik jól a dolgukat, sőt kérdezni is csak angol fórumon lehet a windows 8-ról. Azt is felületesen. Szóval ha már ilyen gyorsan gyártják az új op rendszereket, legalább ne érezném azt, hogy 1-et előre 2. vissza. Az új felület, 60 fps egyes microsoft progikban.. Csak úgy megsúgom, hogy movie makerrel felesleges, worldben meg nem 3d-t tervezünk, html5? mire elterjed a többi böngésző is tudni fogja a "gyorsítást". Telepítés nélkül visszaállíthatunk egy szűz wint? Elvileg aztán majd kiderül, hogy pl kártevők miatt visszaállított win mennyire életképes. Mellesleg ghost... Tabletre lehet jó, sőt! De hogy ezért a kevés infóért amit róla tudok fizessek +12ezer Forint közeli összeget upgrade néven, hát még nem döntöttem el..