Lollerka#14
mi ezen a meglepo? mindenki b@szik a diablora azota h a fanboyok megvettek, eredetileg ugy volt h 10-13 nappal a game kiadasa utan lesz igy elerheto, nem par honapig fog tartani a kulcsos verzio, aztan nagy csond es most ez, a wow is tobb mitn valoszinu h magasabb free-to-play es lvl capet kap ugyanis sokan elpartolnak tole, ami valljuk be nem meglepo khm... kungfupanda expansion.... az idopont sem annyira fura, most jelentettek be az sc2 hots betatesztjet, most jelenik meg a GW2, most adtak ela reszvenyeiket... van olyan erzesem h minden aron el akarjak vonni a figyelmeit a gw2rol bevallom nem tudok partatlan lenni mer kurvajol nez ki a gw2 es hat lehet h a blizz nem is olyan rossz mint ahogy gondolom, de hat ott van a kiado aki meg csak a penzt akarja a fejlesztoktol...
ma toltottem le a demot... drakensang jobb, inygenes, nincs letoltes, kb ugyan olyan grafika, laggok is ugyan olyanok kb, csak hat nem blizzes
ugyan olyan farm orientalt, nincs lan h athivjam haveorkat egy kis funra... kevesebb kaszt, amit persze tuti orvosolnak majd egy 30 dollaros kiegeszitovel
nem vagyok elajulva tole, D2 jobb volt midnen tekintetben, igaz nem tudom milyen a jatek, de en mar az 1/3 act 1nel untam nem tudom h vagytok vele
en akarom a jo regi blizzt, aki jo jatekokat fejlesztett es nem ezt a mostanit ami nagyon meg akar gazdagodni...