Ingyenes a Diablo 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccet félretéve én ki fogom próbálni a Diablo 3-at, aztán majd kiderül mennyire jön be, a 2-õt imádtam anno.
Na meg hogy lepaktál az activisionnal az nem sok jót sejtetett.
Ez mar lassan kozelit a hazudashoz.
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
ma toltottem le a demot... drakensang jobb, inygenes, nincs letoltes, kb ugyan olyan grafika, laggok is ugyan olyanok kb, csak hat nem blizzes
ugyan olyan farm orientalt, nincs lan h athivjam haveorkat egy kis funra... kevesebb kaszt, amit persze tuti orvosolnak majd egy 30 dollaros kiegeszitovel
nem vagyok elajulva tole, D2 jobb volt midnen tekintetben, igaz nem tudom milyen a jatek, de en mar az 1/3 act 1nel untam nem tudom h vagytok vele
en akarom a jo regi blizzt, aki jo jatekokat fejlesztett es nem ezt a mostanit ami nagyon meg akar gazdagodni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A demo/preview az mióta ingyenes? Ha még egyedi lenne ez a dolog, akkor még talán is mondom, hogy egyefene...
Hab a tortán már csak az lett volna, ha a megadott link affiliate-es 😄
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Régen voltak játékdemók elsõ 1-2 pályával, shareware cuccok limitált funkciókkal, most remélhetõleg ez lesz az épp aktuális "demó divat".
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mennyi hülyeség egy rakáson ....
A Skeleton King az Act1 1/3-a. És mi az, hogy 13. szintig "feltelepíteni"? 😊
Ezt Google fordító dobta így? 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**