MacropusRufus#54
Molnibalage és mrzool: tudom, hogy hogyan készítik, én azt nem értem, hogy nekünk nagyközönségnek miért ezt a hülye színekkel telerakot fost adják ide. Engem nem érdekel pl. az amire egy tudos évekig képes recskázni az örömtől. Engem pl. az érdekel (meg véleményem szerint sokmindenki mást is), hogy miképpen is néz ki valós színekkel a bolygó felszíne. Miképpen is néz ki az az égítest ahhová leszálltak. Nem érdekel, hogy a szűrke az azért szűrke mert... Az azért szűrke mert a megfelelő színszűrővel így néz ki és nem azért mert ténylegesen így néz ki.
mrzool: ezt imádom ebben a fórumban. Te kis zseni. Hát nem mindenki lehet olyan okos meg szép mint te. Mire is mennél az olyan emberek nélkűl mint én aki, szerencsétlen nálad butább és így megmuthathatod, hogy te milyen ász csávó vagy.
De az is igaz, hogy az ilyen beszőlások, pont az ellenkezőjét váltják ki: csak azt bizonyítod, hogy rendkívűl buta ember vagy, aki 1-2 dolgoban lehet otthon van és ezért azt hiszi, hogy mindenben. (lásd még: lamer :p)