senki687#8
Nem látod a lényeget. Abban teljesen igazad van, hogy balfasz vagyok, de nem hülye. Úgyhogy vedd a fáradságot és próbálj meg a mondanivalóm lényegre koncentrálni, ha szeretsz gondolkodni és nem csak magas lóról való pofázást élvezed.
Nem a spam mentesség elérésének szükségességéről beszéltem. Nem is azt mondtam, hogy egy kalap alá kellene venni a gépjárműtolvajokkal. Azt mondtam, hogy bár sokalod a költséget, amit a spam visszaszorítására szánnak és felesleges pénzkidobásnak érzed, valójában ha nem küzdenének ellene, akkor nagyon elszaporodnának és komoly problémát jelentene. De mivel hatásosan küzdenek ellene, így nem érzékeled kártékonynak. És pontosan ez a cél.
Ezt írják a cikkben: "A világ vállalatai évente 6,5 milliárd dollárt fizetnek ki a kéretlen elektronikus reklámlevelek elleni védelmi megoldásokra".
Szerinted mennyit költenek az autólopások megakadályozására? Szerintem csak maguk az autóriasztók évente kiteszik ennek a dupláját. És mindenki kedvére felszereltetheti egyéb lopásgátló eszközökkel is, meg fel is kamerázhatja. Plusz ott vannak a rendőrök, börtönök, stb. Van rá költve. És ha kinézel az ablakon, még megvan az autód, tehát működik. Mennyit akarsz az autód védelmére szánni? Miért fáj az neked, ha a vállalatok is igyekeznek védeni magukat az anyagi károktól? Hogy statisztikáznád a dolgozóid, ha az ügyfelektől érkező e-maileket kellene feldolgozniuk és a beérkező e-mailek 90%-a levélszemét lenne?