• okosan gyerekek
    #7
    naaaah, ne csúsztassunk kérem szépen! milyen nem kell foglalkozni? hol mondtam ilyen senkikém!

    azt mondtam, hogy nem kell azt a látszatot kelteni, hogy ugyanolyan, ha a folyóba hugyozok, mintha a poharadba tenném ugyanezt!

    szerintem nem kell keverni a kettőt!

    nyilván, értem én, hogy neked mindegy, hogy milyen áron érnek el egy spam mentes világot, és ezt a szemfényvesztő érvelést te egy kézre való, praktikus kis eszköznek találod e cél elérésében, de azért halkan megemlíteném, hogy azért a kis kényelemért, amit egy spam-mentes internet jelent, nem hiszem hogy egészséges dollár milliós hajtóvadászatért kiáltani.

    persze autó nélkül te leszarod, ha azonos szinten kezelik a problémád, amikor téged nap, mint nap spamekkel zaklatnak, és ennek csöppet sem te vagy az oka, aki minden szarra felregisztrál és egy kurva gmail-t nem tud regisztrálni magának.

    ugyanis megjegyezném, hogy napi átlag 2-3 levélváltásom van, van kb. 1600 beérkezett és kb. ugyanennyi elküldött levelem, amit az elmúlt öt évben generáltam és egy spamem sem volt. tovább megyek, a spam szűrőm, egyetlen emailt leszámítva minden valódi emailt hagyott kézbesülni.

    a probléma ott kezdődik, hogy balfasz vagy és nem ott, hogy nem költünk annyit a spamek megelőzésére, mint több milliós károkat okozó bűncselekmények megelőzésére, mint az autólopás.