ProgServ#15
Értem amit mondasz, csak gondjaim vannak vele. Például, hogy ez előrejelzés. Én meg azt látom, hogy az Apple meg már most bizonyított.
Csak 1 dolgot had említsek. Szoftverfejlesztés.
Iszonyat ami a MS nál folyik. 2 éve kitalálták hogy jó dolog a silverlight...nem terjedt el és hidd el sokan komolyan vették, iszonyat munkát fektettek bele...aztán most betették az egészet a szekrénybe.
Aztán aztmondták, nem baj srácok, itt a windows fon..majdnem ugyanúgy kell programozni és ez is silverlight végülis.
Aztán azt mondták...jójó ez annyira nem jött be, sebaj, itt lesz a windows 8 RT nek nevezett valamival, és fú ez majd tuti lesz meg 0gy meg úgy egéri majd, meg majd jólesz ám majd...egyik se jött be.
Az Apple 1 rendszernél maradt már X éve, működik, bevált és remélhetőleg a dolog user köre is más.
Értem ez alatt hogy az androiddal nagy gond van. Már úgy ha ebből akarnál élni. Mert többen is panaszkodnak, hogy 1 dollár csak az appjuk..igen komoly cégekről van szó, jó appokkal, de inkább letorrentezik és felteszik a gépükre, 1 dollárt se fizetnek érte.
Ezt értem felhasználói kör alatt. Tudom lehet a júzer nem teheti meg az 1 dolláros vásárlást sem, mert pont azért vett droidos készüléket mert olcsó volt és legalább mégiscsak lehet már valamire használni...de ebből egy fejlesztő gyakorlatilag éhenhal.
A MS is sok sok éven át ezt a példát követte, és követi jelenleg is. Na ebből van elegem. Inkább rengeteg időt és pénz beruházok egy olyan technológiába, ahol a tudás önmagában is eladható, ahol a szoftverfejlesztőket keresik, ahol a rendszergazdákra nem aztmondják, hogy B+ miért nem csináltad meg hamarabb, hanem azt, hogy köszi, hogy értesz hozzá!