ProgServ#10
Had mondjak valamit. Lassan 20 éve foglalkozok informatikával és azon belül a MS termékeivel.
Most jött el bizony az az idő amikor váltok...átmegyek az erő sötét oldalához az OSX-hez.
Rengeteg oka van a dolognak, hogy miért teszek így, de a legalapvetőbb, hogy ez a windows phonos dolog eléggé bukta szagú a csempés rendszerével együtt. Én már a legelső szériás verziót megvettem itthon az elsők között voltam....hát alig terjed ez a platform, nincs kézre, és nem egyöntetűen pozit0v a meg0télése.
Én a csempés rendszerben csalódtam...és ezt az utat választotta a MS a továbbiakban is, én nagyon sajnálom, de nem tartom jó ötletnek, és a további beruházást (idő, pénz, eszközök) a magam részéről rendk0vül kockázatosnak tartom, függetlenül attól, hogy ez a táblagép tényleg szép...de érzek benne némi bukás lehetőséget.
Azért, mert mikor ki fog jönni, alig lesznek hozzá szoftverek, valamint a kezelőfelülete elég barátságtalan....sajnálom MS...váltani kell, úgy érzem ez amit most csinálnak egy utolsó kétségbeesett próbálkozás.