Europa Universalis IV
  • pretorius07
    #9456
    Na igen. Többek között ilyenkor lépek ki,és keresek pár napra valami más gémet. Nem egyszer van nálam is ez. Én 7-8 hónap alatt eljutok 21%-ra,aztán az ellenfél nekikezd egy siege-bek,és hamarabb behúzza az én fortom. Pedig sokszor belapcsolom a deffensive ethictet is. Csal mint az állat. A zone of conteollt rendszeresen kikerüli. Nekem meg mikromenedzselni kell,meg exploitozni,hogy pariba legyek.
    Szerintem kb sosem volt,hogy 14% körül meg lett volna a siegem,az ai rendszeresen megkapja. Még ha 50 mill pontért be is töröm a falakat,akkor sem. Bár akkor legalább érezhetően gyorsabb.

    Amit meg a vallásira írtál Lysandrus. Hát az admin idea eddig is kellett,ha sokat akart hódítani az ember,de most nem felértékelődött,hanem ezáltal nerfelve lett a játék,nem kicsit. Ha sok területet akarsz,vallási egység nélkül megette a fene. Ahhoz térízeni kell,ahhoz core kell,ahhoz admin kell. A végén nem lesz annyi területed,vagy folyton lázadókkal kell pöcsölni. Ergo nem lehet hódítani.

    Amúgy a paradoxnak egyértelmű a célja minden egyes peccsel. A wc-ket akarják nagyon nehézzé/lehetetlenné tenni. Ezzel nem is lenne baj. De minden újítással a szórakozni vágyást is aláássák. Nem mindenki akar wc-t csinálni,csak élvezni,chillelni. De az így egyre nehezebb.