Europa Universalis IV
  • Tuvok #9281
    Hét vagy nyolc új zászlót hozott az 1.25, az új ír államok, Man-sziget kapott egyet (gondolom függetlenedés esetére), talán valóban Cornwall is közte van, meg egy afrikai vagy ázsiai állam kapott újat, nem emlékszem melyik.
    Csak azért kérdem, mert a Steam-es zászló mod-om a készítők szerint "inkompatibilis" a játékkal, de ezt 1-2 nappal még az 1.25 megjelenése előtt tették rá.
    Kérdeztem a Steam Support-ot, ők nem tudnak semmit a dologról, átírányítottak a Paradoxhoz. A Paradox fórumban lassan negyedik napja hiába várok válaszra, ezért írtam ticket-et a Paradoxnak, ott viszont nincs "mod troubleshooting", visszairányítottak a fórumra, ahol persze csesznek reagálni.
    A szomorú az egészben, hogy a mod tesztelve van, tökéletesen működik, semmi változás nincs magában a zászlók működésében. Megnéztem másik mod-ot, és pont ugyanúgy van megcsinálva, mint az enyém.
    Nem értem mi a bajuk a mod-dal, semmilyen magyarázatot nem adtak, és kedd óta hiába várok válaszra. Az agyamra megy a Paradox, megint.