NineTY#9030
Csak tudnám, hogy honnan van ennyi monarch pontod, hogy 2k csak úgy elmehet a lecsóba, meg 6, idea csoport? Nekem nem lesz 6. idea csoport. :D Én egy ottoman menetet tolok, már vagy nyár óta. Rettenet lassan megy, hónapokat hagyok ki, majd vissza-vissza nézek. Miután a korábbi játékomban a elbíbelődtem az "új" (Mare Nostrum) patchal, most mégvisszább léptem, a Cossacksba, hogy tán a HRE nélkül is nekimegyek a világnak. Van még a lengyel HRE játékom Mare Nostrumban, ki tudja egyszer tán azt is befejezem.
Majd ha lesz kedvem, meg időm, meg valaki elmagyarázza, tán nekiugrok egyszer az új dolgoknak is (minden a Mare Nostrum után).
Techet már egy jó ideje nem fejlesztek, most épp a hadit se, mert mivel Amerikában mindent elfoglaltam, lecseréltem az idea csoportot Offenzívra, és kéne már a +20% siege. Ideákból is csak a legfontosabbak vannak meg.
Egész jól állok, csak attól félek a vazallokat nem fogom tudni időben beintegrálni, rengeteg időbe meg dipló pontba kerülnek, dipló pontot gyakorlatilag másra nem is használok, általában csak 0 dipló pontért terjeszkedek. Utoljára szerkesztette: NineTY, 2017.12.30. 20:16:33