Europa Universalis IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát az összegzendö bonuszok lejönnek a szorzandokkal pedig a végén korrigálok?
mindezt bonuszokkal korrigálva, de legalább egyet developmemtenként...igy lesz egy core-terr. 75% min. autonomiával (ha statebe rakom 50%), ha statet csinálok belöle (amiböl viszonylag kevés lehet), akkor a maradék 50%coresitási költség árán le tudom vinni az autonomiát akár nullára is, ha jol értem
Ha valaki tudna adni tippeket hozzájuk, azt megköszönném. Mindenképpen neki akarok futni még egyszer..
Magyarokkal vagyok, érdekesség, hogy a lengyeleknél tudom csak támogatni azt, hogy az én dinasztiánból kerüljön trónra valaki náluk, de ezt folyamatosan. Egyrészt mért van ez? Tudom, hogy pu volt a történelem során, de ez akkor is bosszantó, akkor már mért nem lehet mindenhol? Kicsit változott a töri, hunyadit megtettem kormányzónak, de hirtelen jött egy trónbitorló követelés I. Zápolya Anasztázia álltal, fel is lázadt én meg hagytam, hogy elfoglalja az országot, szóval most ő uralkodik, a Habsburg örököst megöltél, helyette erős joggal Zápolya Károly az örökös. 😄
1470-be járok, a lengyeleknél a Zápolya dinasztia ült a trónra erre egyből kaptam pu visszaállítás cassus belit, szóval ez tök jó, viszont csak a lengyelek a szövetségeseim. 😄
Na mind1, a kérdés adott, köszönöm előre is a segítséget!
Oltred
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Nem csináltam vallási ideákat, fabricate claim módszerrel üldözöm az eretnekeket, békekötéskor force religion -- lehetőleg egy háborúban próbálok több legyet ütni, illetve csak akkor háborúzok, mikor amúgy is ölik egymást. Hátra van még Lengyelország felé terjeszkedés: ott is jó pár tartományt tudok hozzáadni a birodalomhoz, illetve felszabadítok pár hercegséget, szóval abból is jön IA. Ezt a mostani reformot kell még nagy kínkeservvel átverekednem, utána a hercegek nem fognak már egymással háborúzni, tehát állandó lesz a plusz 0,1 IA.
A vallási kérdéssel még egyáltalán nem tudom mi lesz, bár vesszőparipám megalapítani Poroszországot, lehet, hogy ezúttal lemondok róla -- bár egy kiegyezéses vesztfáliai béke még mindig jobban csábít (bármilyen vallású lehet a császár, az eretnek hercegek utáni büntetés feleződik), mint egy force religionos (maradnék katolikus, és üldözzem a reformereket).
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2017.06.04. 23:50:21
Legyen royal marriage,az sokkal többett számít,mint az emperor cím.
Ha kell,adok egy mentést😊 (már ha megvan még...)
Most néztem, hogy a ruszki kieg, lassan befejezik sztem a játékot...még pár év

I met God. She's black
Mondjuk ha szar játék lenne, senki nem adna ki érte pénzt.